menu
Alt mad kan fås som take away.
Brunch
(serveres fra kl. 10.30-13.30)
Kr. 235 pr. person
Ostemad på smørristet øko. toastbrød m. æbletimian marmelade, friske øko. æbler & revet vesterhavsost
Røræg af øko. æg m. krydret tomatcreme & pølse af frilandskød fra Dronninglund
Koldrøget laks m. frisk salat vendt i creme fraiche
Brombærkage m. birkes & chokoladecreme
Hertil surdejsbrød, surdejsrugbrød & smør
Smørrebrød
Vesterhavsfiskefilet kr. 165
Fiskefileter på surdejsrugbrød m. remoulade, syltede rødløg & grønt
Rejemad kr. 155
Håndpillede rejer på surdejsrugbrød m. dildmayonnaise, syltet fennikel, revet tørret øko æggeblomme & grønt
Hav
Sprød fisk · rejer & laks kr. 235
Fiskefilet fra fiskeauktionen i Hirtshals på smørristet surdejsbrød m. håndpillede rejer, laksesalat, syltet fennikelsalat, dildmayonnaise & friske urter
Vesterhavsfiskefilet · fritter kr. 165
Fiskefileter fra fiskeauktionen m. fritter, remoulade & fennikelsalat
Vesterhavstapas kr. 195
Creme af gule ærter fra Naturbruget Tranum
Håndpillede rejer m. dild
Lufttørret skinke & snackpølse m. confiteret hvidløgsmayonnaise
Vesterhavsost m. rødvinssukkersyltede nødder
Sylterier, urtesaltede mandler & øko oliven
Surdejsbrød & smør
Fritter
Fritter m. svamperemoulade & vesterhavsost kr. 65
Fritter m. confiteret hvidløgsmayonnaise kr. 65
Fritter m. mayonnaise kr. 65
Hav & mark
Hav & mark kr. 245
Vestvendt sammensætter en ret af sæsonens råvarer. Vesterhavsfisk fra fiskeauktionen i Hirtshals & øko grønt fra Flemming & Pia’s marker. Serveres m. surdejsbrød & smør.
Kød & mark kr. 235
Porchetta af frilandsgris fra Dronninglund. Serveres m. øko grønt fra Flemming & Pia’s marker, surdejsbrød & smør.
Mark & mark kr. 195 (vegetarisk)
Øko grønt fra fra Flemming & Pia’s marker. Serveres m. surdejsbrød & smør.
Dele Hav & mark kr. 355 pr. person
Vestvendt sammensætter 3-retters menu af sæsonens råvarer. Vesterhavsfisk fra fiskeauktionen i Hirtshals & øko grønt fra Flemming & Pia’s marker.
Dele Hav & mark inkl. vinmenu kr. 555 pr. person
Et glas Olcaviana Ananto Cava Brut – øko
Et glas Weinbau der Lebenshilfe Riesling Trocken – øko.
Et glas Mas Amiel Maury Vintage Blanc øko, dessertvin
Surdejspizza
Reje kr. 150
Surdejspizza m. fed creme fraiche, håndpillede rejer, dildcreme, syltet fennikel & dild
Skinke kr. 150
Surdejspizza m. tomatsauce, lufttørret skinke, syltede løg, confiteret hvidløgscreme & vesterhavsost
Årstidens grønt kr. 150
Surdejspizza m. fed creme fraiche & årstidens grønt fra Naturbruget Tranum
Børn
Sprød fisk · rejer & laks kr. 150
Øvrige retter kr. 125
Det søde
Havtorn· estragon kr. 80
Havtorntærte m. estragonchokoladecreme & vaniljeis
Se tavle for dagens udvalg af tærte & kage
Allergener
Venligst spørg personalet for allergener i mad & drikke.
Alt mad kan fås som take away.
Koncertmenu
I forbindelse med koncerter ved Vestvendt's nabo, Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter, vil Vestvendt holde åben følgende datoer med mulighed for at spise en koncertmenu
3-retters kr. 325 pr. person
Koncertmenuen vil blive delt senest søndagen før koncerten. Det er også muligt at spise den aktuelle ala carte menu.
Udover koncertmenu er det muligt at købe almindelig ala carte menu.
fre 04.okt åben kl. 17.30-(21)
Mad ud af huset
Selvom Vestvendt skulle være lukket er det muligt, at bestille mad ud af huset ved forudbestilling til et minimum. Afhængig af størrelse & mængde på bestilling.
Ønskes en anden menu er dette også muligt.
Kontakt Vestvendt for at høre nærmere.
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes