menu
Alt mad kan fås som take away.
Kære gæst
Fisk fra Vesterhavet
Brød fra mikrobageriet DahlLuther
Alt efter vind & vejr kommer det økologiske grønt fra Flemming & Pia fra Naturbruget Tranum
Kødet er som minimum frilandskød
Økologiske fadøl fra Thisted
Spis fisk, spis øko grønt, vær glad
velkommen til Vestvendt
Smørrebrød
Vesterhavsfiskefilet kr. 165
Fiskefileter på surdejsrugbrød m. tatar sauce, syltet fennikel & løg & grønt
Rejemad kr. 155
Håndpillede rejer på surdejsrugbrød m. dild- & tomatcreme, bagte tomater & grønt
Hav
Sprød fisk kr. 235
Fiskefilet fra fiskeauktion på smørristet surdejsbrød m. håndpillede rejer, vesterhavssalat, syltet fennikelsalat, dildmayonnaise & friske urter
Vesterhavsfiskefilet · fritter kr. 165
Fiskefileter fra fiskeauktion m. fritter, tatar sauce & fennikelsalat
Vesterhavstapas kr. 195
Creme af gule ærter fra Naturbruget Tranum
Håndpillede rejer m. dild
Lufttørret frilandsskinke m. confiteret hvidløgsmayonnaise & bagte tomater
Vesterhavsost & Havgus m. rødvinssyltede nødder
Sylterier
Urtesaltede mandler
Øko. oliven
Surdejsbrød & smør
Fritter
Fritter m. confiteret hvidløgsmayonnaise kr. 70
Fritter m. mayonnaise kr. 70
+ revet vesterhavsost kr. 10
Hav & mark
Hav & mark kr. 245
(serveres ikke mandag & tirsdag)
En ret af sæsonens råvarer. Vesterhavsfisk fra fiskeauktion & øko grønt
Serveres m. surdejsbrød & smør
Kød & mark kr. 325
(serveres ikke mandag & tirsdag)
Entrecote af frilandskød. Serveres m. sæsonens øko. grønt, sauce, surdejsbrød & smør
Mark & mark kr. 195 (vegetarisk)
(serveres ikke mandag & tirsdag)
En ret af sæsonens øko grønt. Serveres m. surdejsbrød & smør.
Dele Hav & mark kr. 455 pr. person
(serveres ikke mandag & tirsdag)
En 3-retters menu af sæsonens råvarer.
Vesterhavsfisk fra fiskeauktion & øko grønt.
Dele Hav & mark inkl. vinmenu kr. 655 pr. person
Et glas Olcaviana Ananto Cava Brut – øko
Et glas Weinbau der Lebenshilfe Riesling Trocken – øko.
Et glas Domaine Guillaman Frisson D'Automne, dessertvin
Surdejspizza
Reje kr. 150
Surdejspizza m. fed creme fraiche, håndpillede rejer, dildcreme, syltet fennikel & dild
Skinke kr. 150
Surdejspizza m. tomatsauce, lufttørret frilandsskinke, syltede løg, confiteret hvidløgscreme & vesterhavsost
Årstidens grønt kr. 150
Surdejspizza m. fed creme fraiche & årstidens grønt.
Børn
Sprød fisk kr. 150
Kød & mark kr. 150
Dele 3-retters kr. 195
Øvrige retter kr. 125
Det søde
Rabarber· dild kr. 85
Rabarbersorbet m. rabarberkompot, dildolie & hvidchokolade
Foruden isbar se tavle for dagens udvalg af tærte & kage.
Allergener
Venligst spørg personalet for allergener i mad & drikke.
Alt mad kan fås som take away.
Koncertmenu
I forbindelse med koncerter ved Vestvendt's nabo, Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter, vil Vestvendt holde åben & tilbyde en 2-retters menu. Hovedret & dessert. Koncertmenu kr. 285 pr. person. Udover koncertmenu er det muligt at købe almindelig ala carte menu.
Koncertmenu vil blive delt på sociale medier senest søndagen før koncerten.
Vestvendt har ikke noget med selve koncerten at gøre.
Dato for koncerter kan ses her.
https://tranumstrandgaard.dk/arrangementer/kategori/koncert/
Mad ud af huset
Selvom Vestvendt skulle være lukket er det muligt, at bestille mad ud af huset ved forudbestilling til et minimum. Afhængig af størrelse & mængde på bestilling.
Ønskes en anden menu er dette også muligt.
Kontakt Vestvendt for at høre nærmere.
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes